Nu poți fi prezent live la data și ora sesiunii de grup?

Multe persoane îmi spun că ar vrea să participe la sesiunile de grup, însă nu se potrivește întotdeauna programul.

Fie nu sunt disponibili la ora respectivă, fie sunt cu copiii și nu se pot relaxa, astfel că nu reușesc să participe deși și-ar dori.

Dacă și tu ești în situația aceasta, citește mai departe, pentru că am o soluție foarte bună pentru tine.

Cum funcționează curățarea energetică în cazul unui grup?

Poate ai și reținut de la sesiunile la care ai participat, că îmi iau puțin timp la început, pentru a mă conecta la energia grupului.

Grupul este format din toți cei prezenți live la sesiune.

Nu trebuie să vă numesc, să vă văd (ba chiar, dacă ați observat, sunt și persoane care, din diverse motive, nu pot deschide camera), și nici să faceți voi ceva special.

Însă, ce este cel mai important este că, prin faptul că v-ați înscris și sunteți prezenți live, sunteți de acord să participați la această curățare energetică și să primiți beneficiile ei.

Acordul vostru este elementul cel mai important.  Astfel eu identific, ca parte din grup, problemele cu care vă confruntați, blocajele care vă țin în loc, emoțiile captive.

Care este vestea bună?

Vestea bună este că nu e obligatorie prezența live pentru ca procesul de curățare să funcționeze.

Achiziționarea sesiunii, cu precizarea că nu poți fi prezent(ă) live la data și ora stabilită, este de ajuns.

Astfel eu te includ în grupul de lucru și iau în calcul și energia ta. Emoțiile tale captive pe subiectul lucrat, blocajele și problemele cu care te confrunți vor ieși la suprafață iar eu le voi nominaliza și le vom elibera.

La sfârșit voi trimite înregistrarea persoanelor care nu au putut fi prezente live. Tu o asculți, în stare de relaxare și faci mișcarea specifică, pentru a activa curățarea a ceea ce s-a identificat.

Rezultatele sunt la fel de puternice ca în cazul prezenței live.

Însă responsabilitatea parcurgerii înregistrării în ziua sau zilele următoare sesiunii este la tine.

Ce trebuie să știi dacă accesezi această opțiune?

  • Înregistrarea va fi doar audio, pentru a proteja intimitatea persoanelor prezenta la sesiunea live
  • Este nevoie să parcurgi înregistrarea în aceleași condiții ca și la sesiunile live. Relaxat(ă), în liniște, fără să fii deranjat și să faci mișcarea de pornire a impulsului de curățare.
  • Rezultatele sunt la fel de puternice ca în cazul în care participi live

Luni, 14 noiembrie, lucrăm pe blocajele din zona celui de-al treilea ochi, chakra Ajna.

Dezechilibrele și blocajele din această zonă dau adesea sentimentul de confuzie, de instabilitate psihică și chiar probleme cu somnul.

Vino să curățăm împreună această zonă, pentru a te bucura de intuiție, claritate și abundența care vine odată cu acestea. 

Înscrierea se fac prin email ( contact@adinapestroiu.com )

Sesiune de curățare energetică

La final, aș vrea să împărtășesc cu tine un feedback frumos primit la finalul sesiunii de săptămâna aceasta.

„Mă simt eliberată și relaxată. Ca de fiecare dată am eliberat ceea ce am simțit în ultima perioadă și de fapt am și conștientizat faptul că mai mult decât mine a manifestat în ultima perioadă copilul rana de abandon în ultima vreme. În ideea că de multe ori nu se poate bucura de persoana cu care stă pentru ca plânge după cel sau cea care nu e lângă el (când e cu mine plânge că îi e dor de buni, când e cu buni plânge că îi e dor de mine sau de tati și tot așa). Sunt convinsă că se vor vedea rezultatele curățării și la el și îți mulțumesc încă o dată !”

Cum accesezi sesiunea de grup?

Costul pentru participarea la sesiunea de grup este de 150 lei.

Sau poți achiziționa abonamentul 3+1, astfel că vei plăti doar 450 lei pentru 4 sesiuni.

Abonamentul este valabil 6 luni, astfel că poți alege sesiunile la care să participi, în funcție de programul tău sau de tematica pe care lucrăm. Oferta este valabilă atât pentru prezența live, cât și pentru varianta descrisă mai sus, în care te includ în grup și primești ulterior înregistrarea.

Înscrie-te chiar acum la sesiunea de luni (la adresa de email contact@adinapestroiu.com ) și fă loc pentru intuiție, claritate și abundență în viața ta! Dacă nu poți fi prezent(ă) live, nu uita să menționezi acest lucru.

Share this post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email