Tu ce alegi?

Ce îți dorești să schimbi în viața ta?

Poate că e ceva ce nu îți place sau doar te gândești că s-ar putea și mai bine.

Statisticile arată că majoritatea oamenilor sunt nemulțumiți de cel puțin aspect al vieții lor.

Însă tot statisticile arată că puțini sunt cei care chiar fac ceva să schimbe lucrurile.

Cel mai mare blocaj este FRICA. Frica să nu pierzi ce ai deja, frica să nu te faci de râs, frica de eșec sau chiar frica de succes.

Frica blochează și claritatea și intuiția.

Pentru că, dacă îți este frică de ce se va întâmpla odată ce îți vei îndeplini obiectivele („dacă o să am mai mulți bani, prietenii mă vor invidia”, „dacă am succes, poate nu voi mai avea timp de familie”), mintea ta va vrea să te protejeze.

Așa că nu vei mai “vedea” oportunitățile, nu vei urma ideile care îți vin, și îți va fi greu să vizualizezi un viitor diferit de ceea ce trăiești acum.

Oportunitățile sunt infinite. Și îți sunt accesibile. Tot ce trebuie să faci este să îți activezi intuiția și să eliberezi blocajele din calea vieții prospere la care visezi.

Apoi, având claritate în privința pașilor pe care trebuie să îi faci, încredere să îți urmezi intuiția, șansele ca acțiunile tale te ducă la rezultat sun tot mai mari.

Simți nevoia de a controla rațional totul, în jurul tău?

Un alt lucru care ne ține în loc este nevoia de a controla totul. Tot dintr-o frică vine și această nevoie.

Este un mecanism de protecție care de cele mai multe ori ne blochează accesul la ceea ce ne dorim, prin simplul fapt că se bazează pe informația existentă în interiorul tău. Pe exepriențele tale trecute, care de multe ori nu sunt numai pozitive.

Însă, cu intuiția activată și cu mai multă claritate în viața ta, te poți relaxa și accepta că uneori lucurile pot fi și altfel decât ți-ai imaginat și totuși să fie foarte bine. O anumită flexibilitate te ajută să te deschizi către magia din jurul tău.

Poate că ai impresia uneori că Universul spune nu, când de fapt el spune „nu acum” sau „nu așa”.

De ce îți spun toate acestea?

Toate aceste lucruri despre care ți-am vorbit, și care te împiedică să trăiești viața abundentă pe care și-o dorești, vin cel mai probabil dintr-un dezechilibru al chakrei Ajna. Este centrul situat între sprâncene, cunoscut și ca cel de-al treilea ochi. Este responsabil cu intuiția, claritatea, clarviziunea.

Acest centru, ca, de altfel multe alte zone din corpul tău, poate fi blocat de emoții captive. O dată blocajul eliminat, bariera dispare și ai acces să ajungi în locuri în care nu ai mai ajuns până atunci. Devin dintr-o dată accesibile lucruri, situații sau oportunități la care poate nici nu ai visat

Este calea cea mai simplă și mai rapidă către o viață trăită conștient, în acord cu tine și cu bucuria că miracolele sunt peste tot în jurul nostru.

În cadrul ultimei sesiuni de curățare energetică de grup am lucrat la deblocarea acestui centru. A fost extraordinar și au ieșit la suprafață foarte multe emoții blocate.

Râmăi aproape pentru că vom mai relua acest subiect periodic. Însă te invit să accesezi și restul sesiunilor, deoarece curățarea emoțiilor captive, indiferent de zonă, își va face simțite efectele în viața ta, imediat.

Cum accesezi sesiunile de grup?

Costul pentru participarea la sesiunea de grup este de 150 lei.

Sau poți achiziționa abonamentul 3+1, astfel că vei plăti doar 450 lei pentru 4 sesiuni.

Abonamentul este valabil 6 luni, astfel că poți alege sesiunile la care să participi, în funcție de programul tău sau de tematica pe care lucrăm. Oferta este valabilă atât pentru prezența live, cât și pentru varianta la distanță, în care te includ în grup și primești ulterior înregistrarea.

Înscrie-te chiar acum la următoarea sesiune de grup (prin email)  și fă loc pentru intuiție, claritate și abundență în viața ta! Dacă nu poți fi prezent(ă) live, nu uita să menționezi acest lucru.

Dacă ai citit până aici, sunt sigură că ești în căutarea unei soluții.

Poți să faci în continuare ce ai făcut până acum sau să te întrebi ce oare ai putea schimba, sau poți să alegi calea scurtă în care eiberezi confuzia și deblochezi intuiția. Curățarea energetică îți oferă efectiv un refresh, înlăturând tot ce îți blochează intuiția.

Tu ce alegi?

Drumul spre viața ta de prosperă și fericită începe cu un pas.

Ești pregătit să îl faci?

Vino și tu la sesiunile de curățare energetică!

Share this post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email