Povești de la sesiuni – Despre entități și cum ne pot afecta

Majoritatea oamenilor care ajung la mine aleg curățarea energetică pentru a îndepărta blocajele care îi țin departe de realizarea dorințelor și obiectivelor. 

Așa că vorbim despre abundență, despre ce înseamnă aceasta pentru ei și ce și-ar dori să obțină sau să schimbe în perioada următoare. 

Însă mai sunt și situații mai grave aș spune, unde necesitatea vine dintr-o stare de rău generală, destul de supărătoare. 

A. a a venit la mine cu o stare de rău, anxietate, nu putea mânca, nu putea lucra pentru îi era mereu rău.

Avea stări fluctuante, îi era când cald când frig și efectiv nu putea funcționa cum trebuie, în viață de zi cu zi.

M-am conectat la ea și am găsit două entități atașate. Am curățat energia de joasă frecvența la care erau conectate, le-am trimis mai departe de drumul lor și am echilibrat corpul.Efectul a fost imediat. 

Starea ei s-a îmbunătățit, a reușit să mănânce și în zilele următoare (cât este perioada de integrare/recuperare a organismului după o astfel de intervenție) în fiecare zi și-a recapatat starea de bine.

Ce sunt entitățile?

Un subiect destul de ezoteric, care stârnește teamă și care nu este înțeles sau considerat de domeniul fantasticului.Entitățile (de joasă frecvența) sunt forme de energie care nu pot fi percepute cu ochiul liber de majoritatea oamenilor. 

Ele pot fi de două feluri: 

1. Cele care au fost întrupate însă nu și-au continuat drumul spre lumina și au rămas pe acest plan

2. Cele care nu au fost întrupate.

Ambele tipuri de entități nu se pot întreține singure, au nevoie de o sursă externă de alimentare. 

Se știe deja că, corpul uman funcționează că o baterie, adică produce energie.

Putem să ne gândim la aceste entități ca la niște lipitori/paraziți.

Ele găsesc în organismul gazdă energii de joasă frecvența la care se conectează și din care se hrănesc, consumând energia acesteia.

Aceste forme de energie vin și cu o anumită stare de conștiința, de joasă frecvența pe care o transmit în energia persoanei afectate, întrețînând astfel stările de rău și energiile la care s-au conectat.

Dacă ai avut de exemplu stări puternice negative (frică, anxietate, depresie, furie, etc) venite aproape dintr-o dată și de care nu știi cum scapi și care îți consumă energia vitală (nu poți să dormi bine, nu ai energie suficientă, ai mereu stări oscilante, etc) este posibil să ai astfel de entități care s-au atașat structurilor tale. Cu odihnă suficientă, mâncare de nutritivă de calitate, meditație/rugăciune, corpul se poate reface suficient cât să le elimine în mod natural în câteva zile. 

Majoritatea adulților au avut cel puțin un astfel de episod de-a lungul vieții, fără a știi ce a stat de fapt în spatele lui.În cazurile în care ele nu sunt eliminate în mod natural și rămân pe termen lung să consume energia gazdei, ele se pot înmulți și genera diverse boli în organismul slăbit (de lipsa de energie și energiile de joasă frecvența).

Spre deosebire de alte probleme, entitățile se pot scoate (în general) într-o singură sesiune individuală și efectul că și stare de bine este imediat, el stabilizându-se în zilele următoare, după perioada de integrare.

Dacă ai vreodată astfel de stări, e important să știi că există o soluție rapidă și ușoară care te poate salva de zile întregi de stare de rău.

Sesiune de curățare energetică (Codul Emoțiilor)

Când ne mai vedem la grup în luna decembrie?

Ne vom vedea miercurea, conform programului de mai jos:

7 decembrie, ora 18.30 – sesiune de grup cu plată – vom lucra pe rana de abandon

14 decembrie, ora 18.30 – sesiune de grup cu plată – vom lucra pe rana de trădare

21 decembrie, ora 18.30 – sesiune de grup GRATUITĂ

Cum te înscrii la sesiunile din luna decembrie?

O sesiune de grup costa 150 lei.

Dar încă mai este valabilă oferta pentru abonament, astfel că poți avea acces la 3 sesiuni + 1 gratuită la 450 lei.

Înscrierea se face prin reply la acest email, pentru oricare dintre sesiunile din decembrie. 

Sesiuni individuale 1 la 1

Dacă ai nevoie de susținere dedicată și personalizată îți recomand sesiunile individuale.

O sesiune individuală de 60 minute costă 800 lei, 45 minute 600 lei, 30 minute 400 lei.

Prima sesiune individuală este întotdeauna de 60 minute, pentru că este nevoie să ne cunoaștem, să îți înțeleg provocările și dorințele, pentru a te putea ajuta în modul cel mai potrivit.

Înscrie-te, prin email la adresa contact@adinapestroiu.com și nu uita să îmi menționezi în cazul în care nu poți fi prezent(ă) live. 

Share this post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email