Te-ai simțit vreodată abandonat(ă)?

În ultimele sesiuni, de grup sau private, iese foarte des la suprafață emoția abandonului.

Foarte des moștenit de la mama, uneori de la tata și alteori această emoție ne aparține. Când spun ne aparține, mă refer la faptul că provine dintr-o experiență a noastră, pe care la momentul acela am perceput-o ca și abandon.

La fel este, probabil, și cu emoțiile moștenite din neam, poate că mama a transmis o emoție care îi aparține sau poate că și ea a moștenit-o, la rândul ei.

Așa că m-am gândit că ar fi o idee foarte bună să lucrăm pe cele 5 răni care sunt cel mai des întâlnite și care, așa cum spune Lise Bourbeau în cartea ei foarte cunoscută, “Cele 5 rani care ne împiedică să fim noi înșine”.

Și, desigur, vom începe cu …rana de abandon.

De multe ori, nu este nevoie ca părintele să plece din viața copilului pentru ca acesta să se simtă abandonat. Uneori sunt întâmplări aparent neînsemnate pe care copilul le percepe ca pe un abandon.

Poate că mama pleacă la muncă iar copilul ar vrea ca ea să râmănă acasă. Poate că doar este îngrijorată de anumite lucruri și astfel este mai absentă în relație cu copilul.

Atunci când ne analizâm trecutul, este posibil să nu identificăm sau să nu acceptăm faptul că avem acea rană.

Lise Bourbeau spune despre rana de abandon:

“A abandona pe cineva înseamnă a-l părăsi, a-l lăsa deoparte, a nu vrea să te ocupi de el. …. Mai multe persoane care suferă de rana de abandon au mărturisit că în copilărie au trăit o lipsa de comunicare cu părintele de sex opus.”

Rana de abandon determină un comportament, o mască (rol) de dependent.

Iată câteva dintre caracteristicile persoanelor la care este prezentă această rană de abandon:

  • Simte că nu se poate descurca singur, nu poate reuși pe cont propriu si are nevoie de SUSȚINERE
  • Dramatizează lucrurile și are tendința să exagereze gravitatea situațiilor
  • Joacă rolul salvatorului, face multe lucruri pentru cei din jur, luându-si multe responsabilități asupra sa (de aici și dureri de spate)
  • Foarte greu pune capăt unei relații, chiar dacă îi face rău. Ignoră problemele în cuplu (din teama de a fi abandonat/ă)
  • Teamă de autoritate
  • Simte tristețe foarte des. Plânge cu ușurință
  • Are dificultăți în a își exprima dorințele, temerile, ideile.

Această rană ne influențează toate aspectele vieții. Face relațiile complicate și uneori toxice, ne împiedică să reușim pe plan profesional și să ne bucurăm de rezultatele muncii noastre.

Astfel că, dacă vrei să trăiești o viață în abundență, atât financiară cât și abundență de experiențe, emoții pozitive, lucruri minunate, vindecarea este primul pas. 

Sesiune de curățare energetică

Cum pot să te ajut?

Dacă te regăsești în oricare dintre detaliile de mai sus și ești gata să faci primul pas către vindecare, te invit la sesiunea de curățare energetică dedicată rănii de abandon.

Vom curăța toate emoțiile captive, blocajele și convingerile limitative care te țin departe de abundență și o viață trăită cu bucurie.

Vestea bună este că nu este nevoie să identifici experiențele din trecut care poate te-au afectat, nu e nevoie să te gândești sau să analizezi nimic. Vino la sesiune, relaxează-te iar eu voi identifica și te voi ajuta să elimini toate emoțiile care formează acceastă rană.

Când și unde?

Sesiunea are loc în data de 7 decembrie, miercuri, la ora 18.30.

Sesiunile au loc online, pe zoom.

Sesiunile sunt live, însă dacă programul nu îți permite, te poți înscrie iar eu să te iau în considerare la energia grupului iar apoi să îți trimit înregistrarea audio a sesiunii. Tu o asculți, în liniște și activezi curățarea a tot ce am identificat.

Cât costă o sesiune de grup?

O sesiune de grup costa 150 lei.

Sau poți alege să faci un abonament, având astfel acces la 3 sesiuni + 1 gratuită la 450 lei. Înscrierea se face prin reply la acest email, pentru oricare dintre sesiunile din decembrie.

Mai sunt și alte sesiuni în luna decembrie?

Da, în afară de sesiunea din 7 decembrie, ne mai vedem de 2 ori.

14 decembrie, ora 18.30 – sesiune de grup cu plată – vom lucra pe rana de trădare

21 decembrie, ora 18.30 – sesiune de grup GRATUITĂ

Oferă-ți cadoul eliberării de tot ce te ține în loc și vino la sesiunea din data de 7 decembrie. Rana de abandon este foarte des întâlnită și aproape că pot să garantez că te afectează și pe tine, chiar dacă într-o mai mica măsură.

Înscrie-te, prin email la adresa contact@adinapestroiu.com și nu uita să îmi menționezi în cazul în care nu poți fi prezent(ă) live. 

Share this post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email