21 decembrie este Solstițiul de iarnă

Anul acesta, solstițiul de iarnă pică pe 21 decembrie, ora 23:38.

Anul acesta, solstițiul de iarnă pică pe 21 decembrie, ora 23:38.

Potrivit folclorului românesc, pe 21 decembrie, în ziua solstițiului de iarnă, se produce o luptă între lumina și întuneric. Cerurile se deschid, dar la fel și străfundurile. În noaptea solstițiului de iarnă, oamenii trebuie să gândească pozitiv și să-și îndrepte toate rugile către lumină.  

Cei care vor gândi negativ pe toată durata zilei, se spune că vor avea parte de greutăți în tot anul 2023. Solstițiul este cea mai scurtă zi din an. Ulterior ziua se mărește, iar noaptea se micșorează.

Tradiția mai spune că, pe 21 decembrie, oamenii urcau pe munte cu torțele aprinse pentru a întâmpina răsăritului soarelui, apoi se rugau și făceau petreceri în jurul focului, lucru care se mai păstrează în unele sate din România.

Încă din preistorie, solstițiul a fost văzut că o perioadă semnificativă a anului în mai multe culturi și a fost marcat prin diverse festivaluri și ritualuri, această marcând moartea simbolică a soarelui și renașterea lui.

De asemenea, în trecut, de solstițiul de iarnă oamenii sacrificau animale. Această practică a fost ulterior înlocuită cu sacrificarea simbolică a unui stejar sau brad,care era tăiat și apoi ars.

Pe 21 decembrie, în ziua solstițiului de iarnă, nu este bine să fii singur, de aceea trebuie să ai grijă să ai pe cineva alături.  

De asemenea, este o zi cu o încărcătură mare energetică și este important să fii într-o stare de pace, armonie, iubire și recunoștință.

Este și o zi de vindecare în care poți să îți pui intenția de a-ți vindecă răni emoționale și traume din viață această și din alte vieți.

Din punct de vedere astrologic, pe dată de 21 decembrie 2022, luna tranzitează zodia Săgetător, o zodie de foc. Este un moment prielnic de a aprinde o lumânare și a pune intenția să te eliberezi de tot ceea ce nu îți mai folosește în viață ta.

Vino și tu la sesiunea de curățare energetică, GRATUITĂ, în data de 21 decembrie, la ora 18.30, si hai sa te eliberezi de bagajul RANII DE UMILIRE.

Ce moment mai bun să te eliberezi de tot ce nu îți mai folosește, decât ziua solstițiului de iarnă?

MĂ ÎNSCRIU LA SESIUNEA GRATUITĂ

Aceste informații despre solstițiu au fost oferite de Elena Mihaela Popescu pentru comunitatea noastră. Ea este pasionată de astrologie și a decis să împărtășească informații utile și cu noi.

Elena este psiholog, specialistă în astrologie și șamanism, NLP, citirea chipului, terapie cu îngeri, feminitate, terapie EMDR, reiki și hipnoză regresivă.

O puteți găsi pe pagină de Facebook AICI sau pe site-ul ei AICI

Este ultima sesiune din 2022 și abia astept să ne vedem live, cu toții.

Te aștept și pe tine, să curățăm blocajele ce stau în calea fericirii și abundenței tale!

Când ne vedem în 2023?

Prima sesiune de grup va fi în data de 11 ianuarie. Iată mai jos programul întregii luni și câteva detalii organizatorice:

Miercuri, 11 ianuarie, ora 18.30 – Sesiune de grup cu plată. Lucrăm pe rana de respingere.

Miercuri, 18 ianuarie, ora 18.30 – Sesiune de grup cu plată. Lucrăm pe rana de nedreptate.

Miercuri, 25 ianuarie, ora 18.30 – Sesiune gratuită.

La sesiunile de grup cu plată poți participa live sau, dacă programul nu îți permite, te iau în considerare la energia grupului, identific ce este de curățat și, după sesiune, primești înregistrarea pentru a o asculta și a activa curățarea.

Rămân în continuare disponibile și sesiunile private, mai ales dacă ai o problemă specifică pe care vrei să lucrezi și dacă vrei să grăbești puțin procesul, mergând direct la sursă.

Cât costă o sesiune de grup în 2023?

Pentru moment, prețurile sesiunilor rămân la fel și încă mai poți accesa oferta pentru abonament.

Astfel, poți achita o sesiune de grup, 150 lei, sau, cu 450 lei poți cumpăra un Abonament cu 4 sesiuni.

Dacă încă nu ești sigur(ă) că o curățare energetică îți va fi benefică, te invit să testezi, fără riscuri, chiar acum!

Înscrie-te la sesiunea gratuită de maine 21 decembrie și convinge-te singur(ă)!

MĂ ÎNSCRIU LA SESIUNEA GRATUITĂ

Pe mâine!

Share this post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email