Cum a fost la sesiunea dedicate rănii de abandon?

În prima săptămână din decembrie am avut o sesiune foarte intensă și eficientă pentru curățarea rănii de abandon. Abandonul poate fi fizic, emoțional și de sine însuși.

Abandonul creează dependență emoțională în relații și programul de sacrificare a nevoilor personale pentru ceilalți în mod continuu și până la epuizare (abandonul de sine). S-a curățat multă energie blocată de la nivelul capului, pieptului și spatelui participanților. S-a căscat, plâns, a fost cu senzații de frig și cald dar și cu multă stare de bine după.

Rana de abandon crează o nevoie foarte mare de validare din partea celorlalți, în special de la persoanele cu autoritate. Persoanele cu rana de abandon au dificultăți să iasă din relații personale sau profesionale care nu le aduc placere sau bucurie. 

Motivul este că rana de abandon crează o frică de supraviețuire: cum ai să te descurci dacă renunți la… 

În consecință ajungi să te consumi pană la burn-out în joburi/relații/situații din care simți că nu (mai) poți să ieși.


Rana de abandon crează programe de genul nu merit – să fiu iubit/ă, să am abundența financiară de care am nevoie. 

Crează de asemenea nevoia de a fi remarcat/ă, validat/ă și credința că trebuie muncit din greu, câteodată până la burnout ca (să meriți) să ai lucrurile pe care le dorești. Acest lucru duce la stări oscilatorii: când se primește atenția dorită ești fericit/ă, când nu, cazi în stări negative, acuzându-te pe tine și pe ceilalți.

Exemple:


* Business: Depinzi de cumparatori ca să îți validezi încrederea în tine și în ceea ce faci (În mod sănătos relația aceasta funcționează invers). Atunci când nu ai clienți sau primești refuzuri acestea te afectează foarte puternic.

* Te pierzi în muncă ajutându-i pe alții până la epuizare (acasă, în businessul tau sau la birou).

* Dacă partenerul (de viață/business/seful) se poartă cu tine așa cum ai nevoie ești fericit/ă; altfel, iei reacțiile celorlalți personal – te simți neapreciat/ă și că nu meriți – crește nefericirea și se activează mai puternic ori programul de singuratate (să abandonezi) sau abandonul de sine când te sacrifici excesiv ca să primești afecțiune. 

* Începi lucruri cu avânt însa le abandonezi atunci când lucrurile devin dificile
 

Las mai jos câteva din testimonialele celor care au participat la această sesiune:

Rana de abandon- o rana adânca, dureroasa și cu un impact profund in viața mea. Deși am mai lucrat pe rana de abandon, in timpul sesiunii am simtit cum corpul meu reacționează, îmi era foarte greu sa inspir aerul fără sa doară , toata zona toracică s-a transformat intr-o gheara ce strângea și făcea fiecare inspirație sa fie un act de voința conștientă in care aerul pătrundea cu greutate si durere, iar ca un “Bonus” s-a instalat si o durerea intensa la nivelul plămânilor. A fost o sesiune cu o mare intensitate însă mi-a adus la suprafața constientizari dureroase si beneficiul vindecării. Știu ca nu pot vindeca intr-o sesiune ceea ce am ascuns si acoperit cu multa “munca”atâția ani si ca vindecarea este un proces, Dar la fel de bine stiu ca fiecare drum se construiește pas cu pas. Și eu am pornit pe drumul meu. Îți mulțumesc ca ma îndrumi si ești alături de mine.”

“Recunostinta, Adina!!! Minunata sedinta, ca de obicei. Continui sa curat si in urma sedintelor pe care care le-am facut cu tine pana acum constatat ca in viata de zi cu zi ma deschid cu mai mult curaj oportunitatilor care apar, le vad, le recunosc si nu le mai evit. Multumesc mult!🥰

“Multumesc frumos pentru aceasta sesiune, a fost foarte profunda si eliberatoare!”

“M-am simtit extraordinar!Am simtit cum ma eliberez de tensiunea din corp…; toata sesiunea am cascat si am lacrimat”

“Multumesc foarte mult pentru aceasta sesiune! Ma bucur pt ca am reușit sa întru. A fost o sesiune intensa, am simțit intens în zona capului, cervicala.”

“Multumesc mult! A fost puternic si eliberator.”

“Am plans aproape toata sesiunea🙏🤗

“Multumesc frumos cu recunostinta pentru ceea ce faci Adina ! A fost prima sesiune in care am fost prezent mai mult si am simtit destul de multa eliberare de energie de vibratie joasa! O sesiune minunata prin care am inceput sa sint ca corpul la nivelul pieptului si umerilor se elibereaza de o presiune.”


În perioada acesta lucrăm pe vindecarea rănilor descrise de Lise Bourbeau în cartea sa “Cele cinci răni care ne împiedică să fim noi înșine”.

Urmărește articolele pentru noutăți despre program și tematica din fiecare sesiune.

Share this post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email