Ultimele zile cu reducere de aproape 75% la pachetul pentru starea ta de bine

De când am început să organizez sesiunile de grup, m-am lăsat inspirată de nevoile voastre în alegerea temelor.

Focusul meu este mereu pe abundență cu tot ce reprezintă ea. Nu doar bani mulți, ci abundență de emoții pozitive, de împlinire, de resurse și oameni frumoși în viața ta.

E adevărat că mulți dintre noi simțim mai puternic lipsurile pe plan financiar și de acolo începe dorința de a schimba ceva.

Pornind de la acest subiect, am lucrat pe ce ar putea să blocheze manifestarea și primirea abundenței în viața ta. Am lucrat pe chakre și apoi, inspirată de voi și de emoțiile care ieșeau la suprafață în cadrul sesiunilor, am început să lucrăm pe cele cinci răni.

Vom continua și în ianuarie, având deja programate 2 sesiuni de grup pe rana de respingere și rana de nedreptate. Așa că, dacă plănuiești să achiziționezi un abonament sau chiar oferta promoțională valabilă până la data de 29 decembrie, poți accesa sesiunile despre cele cinci răni, chiar din ianuarie.

Știi despre promoția valabilă în această perioadă?

Săptămâna trecută am avut ceva probleme tehnice iar mesajele mele nu au ajuns decât la jumătate din comunitate. Și vorbind cu o parte dintre voi, mi-am dat seama că nu toată lumea știe despre surpriza extraordinară pe care v-am pregătit-o.

M-am tot întrebat cum îți pot fi de folos cât mai bine. Și cum te pot ajuta să ai un 2023 așa cum nici nu ai visat.

Probabil că în perioada aceasta, ca și mine, analizezi cum a fost anul acesta, pentru ce ești mulțumit(ă) și recunoscător/recunoscătoare, dar și ce ai vrea să schimbi și să faci diferit anul viitor.

Așa că, m-am gândit să îți pun la dispoziție, alături de mine, încă 4 experți care să te susțină în evoluția ta și în îndeplinirea obiectivelor pentru 2023.

Astfel, ai acum un pachet complet ce conține 5 sesiuni de curățare energetică dar și o sesiune EFT (Emotional Freedom Technique), o analiză numerologică personalizată, o sesiune de Life Coaching pentru femei (și o surpriză pentru domni), precum și o sesiune de eliberare a tensiunii craniene.

Reducerea pe care o primești pentru toate acestea, este de aproape 75%, pentru ca aspectul financiar să nu îți stea în cale atunci când decizi ca anul viitor să fie extraordinar.

Majoritatea oamenilor pe care îi admiri, pentru că au realizat ceea ce îți dorești și tu sau pentru că au succes în domeniul tău, au în spate și ajutorul unor experți. O echipă de suport, care să îi ajute să își folosească resursele pe care le au la dispoziție, în cel mai bun mod. Să se cunoască și să își gestioneze emoțiile și prioritățile.

Poți să reușești și singur?

Poate că da. Dar, știi și tu, la fel ca mine, că atunci când ai sprijin și când ai la dispoziție mijloacele de a depăși blocajele, lucrurile se mișcă mai repede.

Cum ar fi să ai echipa ta personală de suport, care să te ajute să te cunoști, să crești, să faci schimbările necesare și să ajungi să trăiești viața abundentă și fericită pe care ți-o dorești?

Mai sunt doar 3 zile în care poți achiziționa:

CEA MAI FRUMOASĂ PROMOȚIE DE ANUL ACESTA

Ce conține pachetul pentru un 2023 abundent, fericit, împlinit?

– 5 sesiuni de curățare energetica de grup cu Adina, în valoare de 750 lei

– 1 sesiune de 30 minute de EFT cu Dorela Iepan, în valoare de 393 ron (80 euro)

– 1 analiză numerologică personalizată, în format PDF, cu Oana Maria Iosifidis (personalitate, abilități, planul sufletului, lecții karmice și multe alte secrete ascunse în cifre), în valoare de 179 lei

– 1 sesiune de LifeCoaching pentru femei, cu Alina Luminița Ciobanu în valoare de 369 lei.* domnii primesc o altă surpriză

– 1 sesiune online de eliberare a tensiunii craniene cu Elena Mihaela Oprina

TOTAL VALOARE PACHET: 1941 lei.

Și, doar până la data de 29 decembrie, poți cumpăra acest pachet cu 500 lei. 

Vorbim mereu despre bani și abundență, dar adevărul este că resursa noastră cea mai prețioasă este timpul.

Cu acest pachet vei salva foarte mult timp, primind informații și resurse prețioase care îți vor grăbi evoluția și succesul în lucrurile pe care îți dorești să le realizezi până la sfârșitul anului 2023.

Astfel, vei avea mai mult timp să te bucuri de realizările tale, să petreci timp cu cei dragi, să faci ceea ce îți place și te împlinește.

Poți să îți spui că nu ai timpul, banii sau că nu e momentul potrivit acum. Poți găsi scuze sau poți alege să devii cea mai bună versiune a ta, dar nu le poți avea pe amândouă.

Așa că lasă scuzele deoparte și obține tot ce îți dorești de la viață.

Oferă-ți acest cadou minunat la sfârșit de an.

Tu ești cea mai importantă persoană din viața ta și meriți acest cadou minunat.

Noi, echipa ta personală de suport pentru un 2023 abundent, suntem aici pentru tine! 

Mai multe detalii despre pachet găsești AICI.

Cumpără chiar acum pachetul tău pentru un 2023 așa cum ai visat!

Share this post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email