De-abia aștept să ne revedem, în noul an!

Iată că a venit momentul să scriu pentru prima dată în 2023.

Sfârșitul de an este un bun moment să ne analizăm viața, să apreciem ce merge bine și să hotărâm ce am vrea să facem diferit în perioada următoare. Fie că le numim dorințe sau obiective, eu cred că totul este posibil și îmi doresc să te ajut să înlături toate blocajele care te țin departe de ceea ce vrei, poți și meriți.

Tu ce ți-ai propus să realizezi în 2023? Ce ai vrea să faci diferit?

Sunt lucruri care au fost și pe lista din 2022, 2021, 2020 și tot așa?

De multe ori, în discuțiile cu oamenii cu care lucrez, aud faptul că sunt anumite lucruri pe care și le doresc de ani de zile. Și au încercat diverse însă fără rezultat. Sau au obținut obiectul dorinței lor dar apoi, ceva s-a întâmplat și l-au pierdut din nou deci o iau de la capăt.

Și asta se întâmplă și în domeniul financiar, profesional, al relațiilor sau al sănătății.

Toate acestea se întâmplă deoarece energia ta, vibrația ta, este afectată și, pur și simplu, nu poți accesa acele lucruri minunate pe care ți le dorești și care au o vibrație diferită.

Ce te blochează?

Blocajele energetice sunt, în general, emoții captive. Sau convingeri adânc înrădăcinate, care au ajuns să fie parte din tine și să îți dicteze realitatea, deciziile, gândurile.

Deși nu sunt vizibile cu ochiul liber, emoțiile captive au o energie foarte bine definită care ne afectează într-un mod cât se poate de real.

Ce e de făcut?

Cu ajutorul curățării energetice, prin metoda Codul Emoțiilor, eliberezi emoțiile captive, convingerile limitative și blocajele ce stau în calea vieții tale trăite în abundență, armonie și bucurie. Te simți apoi mai ușor (ară) și mai liber(ă), încrezător(oare) că poți înainta, către viața dorită, indiferent de circumstanțe.

Așa că te invit, și în 2023 să participi la sesiunile de curățare energetică care vor urma o tematică adaptată nevoilor comunității.

Fie că reușești să vii la sesiuni consecutive, fie că vii din când în când, corpul tău va elibera blocajele, strat după strat. Astfel că, după fiecare sesiune, te vei simți tot mai bine și vei observa schimbări în viața ta.

Am început anul trecut să lucrăm pe cele 5 răni. În următoarea sesiune ne vom ocupa de rana de respingere. Aceasta are loc chiar săptămâna viitoare, pe 11 ianuarie.

Respingerea este o rană foarte profundă, deoarece cel care suferă din cauza ei se simte respins în ființa lui și mai ales în dreptul său de a exista. Este rana care se manifestă cel mai devreme, uneori de la naștere sau chiar înainte de naștere.

Masca persoanei care suferă din cauza acestei răni este cea a fugarului.

Fugarul se crede nul, fără valoare și încearcă prin orice mijloace  să fie perfect pentru a se valoriza în ochii lui și ai celorlalți.

Reiau ideea că aceste răni sunt prezente la fiecare dintre noi, chair dacă, una sau două sunt dominante. Curățarea lor ne ajută să trecem prin viață cu mai puțină durere și să acceptăm mai ușor faptul că putem și merităm să fim fericiți, împliniți, să avem viața abundentă și armonioasă pe care ne-o dorim. 

Când ne vedem în ianuarie?

Miercuri, 11 ianuarie, ora 18.30 – Sesiune de grup cu plată. Lucrăm pe rana de respingere.

Miercuri, 18 ianuarie, ora 18.30 – Sesiune de grup cu plată. Lucrăm pe rana de nedreptate.

Miercuri, 25 ianuarie, ora 18.30 – Sesiune gratuită.

La sesiunile de grup cu plată poți participa live sau, dacă programul nu îți permite, te iau în considerare la energia grupului, identific ce este de curățat și, după sesiune, primești înregistrarea pentru a o asculta și a activa curățarea.

Rămân în continuare disponibile și sesiunile private, mai ales dacă ai o problemă specifică pe care vrei să lucrezi și dacă vrei să grăbești puțin procesul, mergând direct la sursă.

Cât costă o sesiune de grup?

Pentru moment, prețurile sesiunilor rămân la fel și încă mai poți accesa oferta pentru abonament.

Astfel, poți achita o sesiune de grup, 150 lei, sau, cu 450 lei poți cumpăra un Abonament cu 4 sesiuni.

Cum mă înscriu?

Înscrierea se face prin mail iar linkul îl primiți imediat ce confirmați plata.

O parte dintre voi ați achiziționat pachetul de sfârșit de an la promoție sau aveți abonamente active, este de ajuns să îmi cereți linkul în acest caz.

Dacă nu puteți fi prezenți live, nu uitați să îmi menționați acest lucru, pentru a vă include în energia grupului. Curățarea funcționează la fel de bine dacă parcurgeți ulterior înregistrarea pentru a se activa eliberarea.

Vino și tu la prima sesiune din an, cu tema rănii de respingere!

Te aștept, cu drag!

Share this post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email