Duminica reluam rana de respingere – plus testimoniale de miercuri

Miercuri am lucrat pe Rana de respingere și respingerea subconștientă a abundenței financiare.

Pentru că este o rană puternică și e nevoie să intrăm mai adânc în ea, duminică 15 ianuarie la ora 18:00 voi mai susține încă o sesiune de grup pe tema Rănii de respingere.


Nu trebuie să mai fi participat înainte ca să poți veni acum. Această sesiune este pentru cei care doresc să aprofundeze ce am făcut miercuri, dar și pentru cei care nu au reușit să ajungă miercuri și pot acum. Sesiunile de miercurea se vor desfășura în mod obișnuit ca și până acum.  

Cum se manifestă rana de respingere în viața ta și cum afectează abundența financiară:

 • Amâni excesiv să începi lucruri, te pregătești foarte mult înainte, faci cursuri, etc pentru ca totul să fie perfect și să nu eșuezi. Amânând excesiv însă, oportunitățile trec pe lângă tine, pentru că ți-e teamă de cum te vei simți dacă nu reușești.
 • Aduni foarte multă frustrare până în punctul când iei decizii impulsive ca să evadezi dintr-o situație care a devenit de-a lungul timpului insuportabilă: de exemplu îți urăști locul de munc de munca vreme îndelungată și, într-un moment de burn-out, decizi să renunți și să începi un business făra să ai un plan de back-up sau un plan clar de viitor. Apoi când întâmpini dificultăți, întărești convingerea că tu nu poți, nu meriți, nu ești suficient de bun/ă, etc.
 • Stima ta de sine este strâns legată de ce se întamplă în exteriorul tău și fluctuează puternic. Dacă ai un business și nu ai clienți atunci când ai nevoie de ei, te simți respins/ă și ai impresia că nu ești suficient de bun/ă. La job, dacă nu ești recunoscut/ă și susținut/ă așa cum ai nevoie te simți respins/ă. Încrederea în sine este afectată pentru că se întărește convingerea că nu ești suficient de bun/ă.
 • Când ți se refuză ceva ce îți dorești, în business, muncă sau viața personală te afectează foarte puternic pentru că simți că cealaltă persoană nu te acceptă și nu te susține pentru că nu ai meritat. De cele mai multe ori deciziile celorlalți nu au legătură cu noi, ci, cu ceilalți.
 • Capacitatea de a câștiga bani este afectată de faptul că oamenii cu această rană au nevoie de foarte multă validare emoțională din exterior ca să funcționeze și atunci când nu o primesc se află într-un roller coaster emoțional și de cele mai multe ori se auto-sabotează prin acțiunile lor atunci cand se simt respinși, și trebuie să o ia de la capăt. Acest ciclu se repetă de multe ori și duce la burn-out și lipsă de speranță.
 • Persoana cu rană de respingere consideră că respingerea se întâmplă pentru că ea/el nu merită. Fiind o rană activată din copilăria timpurie, se solidifică și se manifestă prin programe de genul “nu merit să am lucrurile pe care mi le doresc”. Prin urmare nu merit banii să îmi îndeplinesc dorințele. Dacă aș merita lucrurile s-ar întâmpla cu ușurință pentru mine.
 • Cand își dorește ceva, are nevoie ca lucrurile să se întâmple ACUM. Are nevoie de clienți ACUM, vânzări ACUM, jobul dorit ACUM. Nu are rezistența emoțională și psihică să aibă răbdare luni la rând pentru a construi ceea ce își dorește. Și din această cauză, fugarul începe dar nu termină lucruri, trage tare până la burn-out, apoi renunță.
 • Muncește până la epuizare pentru că are nevoie ca lucrurile să fie perfecte și suferă puternic atunci când ceilalți nu o/îl validează pentru eforturile sale.
 • Are mari dificultăți să se desprindă de job-uri/proiecte care nu îi plac și îi consumă energia degeaba pentru că nu crede că poate găsi ceva la fel de bun sau mai bun (teama de respingere și de a fi descoperit/ă ca impostor). Și atunci rămâne blocată într-un cerc vicios în care urăște ce face și este adesea slab plătit/ă. Își auto-sabotează posibilitățile de creștere financiară printr-o atitudine de joasă frecvență față de ceilalți, nu primește cât merită.
 • Ca mecanism de supraviețuire, are o viziune pesimistă și cinică asupra lumii. Îi respinge și îi judecă, cu multă ușurință pe ceilalți, înainte ca ceilalți să aibă ocazia să judece primii, lucru insuportabil de dureros.
 • Dezvoltă vicii nesănătoase (țigări, alcool, etc) și îi este greu să aibă grijă de corpul ei, pe care îl respinge pentru că nu este așa cum își imaginează că ar trebui să fie.
 • Este persoana care își face cele mai multe intervenții cosmetice ca să fie acceptată de cei din jur.
 • Rana de respingere se activează extrem de puternic la adolescenți, atât la cei care sunt marginalizați și respinși de către copiii populari, cât și de către cei populari care își resping unicitatea și aleg să poarte măști ca să fie incluși.
 • Consideră că trebuie să muncească din greu ca să merite să câștige abundența și lucrurile pe care și le doresc.
 • Au convingeri de genul:
  “Pot să îmi cumpar lucrul asta doar dupa ce…am făcut X,Y,Z ca să merit”
 • Cumpără impulsiv lucruri (pentru că nu își da voie în mod conștient și “scapă” într-un moment de slăbiciune), apoi se învinovățește  (respinge) pentru asta. Se întâmplă similar cu cei care mănâncă impulsiv.
 • Sunt genul de oameni strângători, pot fi foarte zgârciți cu banii și nu își dau voie să își facă bucurii (decât altora ca să-și consolideze poziția, să merite) sau sunt foarte cheltuitori și rămân cu nimic sau datorii în permanență. Ambele extreme au o teamă subconștientă față de bani. Prima să nu îi piardă pentru că nu crede că îi merită, și atunci îi ține strâns pentru că nu știe ce se va întâmpla (nu crede în capacitatea sa de a putea să îi facă din nou). A doua că banii îi vor fi luați dacă sunt prinși cu ei și atunci îi cheltuie). Cea de-a doua categorie experimentează în copilărie des să li se ia lucrurile (ca formă de pedeapsă, manipulare, sau luat fără voie pentru a se da altor frați, copii) si li se respinge dreptul de proprietate personală.

 Banii sunt o energie neutră. Energia banilor reacționează la energia noastră. Dacă tu crezi că nu meriți să ai bani la nivelul convingerilor tale subconștiente, aceasta este comanda care se trimite către univers și asta primești înapoi, până când această rană este vindecată și poți merge mai departe. Dacă tu crezi că meriți bani, vei găsi soluții să îi obții cu ușurință.

“Ce mi se pare mie important e reacția de după, urmarea, efectele curățarii. Am dormit foarte bine, cel mai bine de nu mai stiu când, am și visat frumos.😄 Însă, remarcabil mi se părea altceva. Într-un mod firesc, ca și cum era cel mai normal lucru am avut presimțirea unei lumini interioare care se dezvăluia, voia sa strălucească. Împreună cu o bucurie linistită.
Stiu că atunci am gândit: parcă ar străluci ființa. E, parcă! 😄. Si nu ti-am spus niciodată cât de recunoscătoare sunt că te-am întâlnit!

“A fost foarte profund. M-am relaxat și am simțit in gât, in dreptul tiroidei. Am căscat f mult. Mulțumesc”

“Cu ocazia acestei sesiuni am realizat ca am aceasta rana mai puternic decât îmi imaginam. Am tusit mult, am căscat, am simțit disconfort în gat, în maxilar, tâmple și în zona inimii. Multumesc !”

“La sesiunea de ieri au ieșit la suprafata emoții pe care le-am simțit puternic in ultima perioada, emoții precum: frustrare, depresie, anxietate, eșec, furie, abandon. Imediat după ședința ma simțeam mai usoara, eliberata, am dormit foarte bine noaptea (de ceva timp aveam și somnul agitat), iar astăzi am fost mult mai energica și bine dispusa fata de ultimele saptamani. Multumesc încă o data, Adina !”

“Multumesc frumos pentru aceasta sesiune, am simtit o eliberare si ma simt minunat. A fost profund. Multumesc.”

“Mulțumesc mult! Multa recunoștință Adina pentru TOT ce faci 🤗”

“Este prima ședință de genul ăsta, am simțit eliberator ceea ce am făcut aici. Mulțumesc!”

“A fost super, foarte relaxant și am simțit eliberarea. Am căscat, am lăcrimat, iar față de alte sesiuni, nu am mai simțit atât de mult disconfort în corp. Mă bucur că, de la sesiune la sesiune, este tot mai bine și începe să fie tot mai plăcut.Eu am simțit eliberarea și aștept să văd și efectele. Nu este rana dominantă la mine, însă mă regăsesc în părți ale ei și îmi afectează viața, deci mă bucur să o eliberez. Foarte utilă sesiunea și subiectele alese în ultimul timp, mulțumesc!”

Când ne mai vedem în ianuarie (momentan doar sesiunile de miercurea sunt stabilite clar).

Miercuri, 18 ianuarie, ora 18.30 – Sesiune de grup cu plată. Lucrăm pe rana de nedreptate și impactul asupra abundenței financiare

Miercuri, 25 ianuarie, ora 18.30 – Sesiune gratuită.

La sesiunile de grup cu plată poți participa live sau, dacă programul nu îți permite, te iau în considerare la energia grupului, identific ce este de curățat și, după sesiune, primești înregistrarea pentru a o asculta și a activa curățarea.

Rămân în continuare disponibile și sesiunile private, mai ales dacă ai o problemă specifică pe care vrei să lucrezi și dacă vrei să grăbești puțin procesul, mergând direct la sursă.

Cât costă o sesiune de grup?

Pentru moment, prețurile sesiunilor rămân la fel și încă mai poți accesa oferta pentru abonament.

Astfel, poți achita o sesiune de grup, 150 lei, sau, cu 450 lei poți cumpăra un Abonament cu 4 sesiuni.

Cum mă înscriu?

Înscrierea se face prin reply la acest mail iar linkul îl primești imediat ce confirmi plata.

O parte dintre voi ați achiziționat pachetul de sfârșit de an la promoție sau aveți abonamente active, este de ajuns să îmi cereți linkul în acest caz.

Dacă nu puteți fi prezenți live, nu uitați să îmi menționați acest lucru, pentru a vă include în energia grupului. Curățarea funcționează la fel de bine dacă parcurgeți ulterior înregistrarea pentru a se activa eliberarea.

Te aștept, cu drag!

Share this post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email