Nu rata sesiunea dedicată rănii de nedreptate! Miercuri începe drumul tău spre vindecare

Iată că am ajuns și la ultima dintre cele 5 răni, rana de nedreptate.

Tema rănilor și a vindecării lor s-a dovedit foarte utilă și apreciată în comunitate, motiv pentru care, cu siguranță o voi mai relua.

De multe ori, o singură sesiune nu este de ajuns pentru eliberarea tuturor emoțiilor captive care formează fiecare dintre aceste răni.

Am ajuns acum la nedreptate și la masca rigidului.

O persoană care suferă de nedreptate, este o persoană care nu se simte apreciată la justa ei valoare, care nu se simte respectată sau care nu crede că primește ceea ce merită.

Această rană se activează între vârsta de 4 și 6 ani, de obicei când copilul își dezvoltă individualitatea și simte că nu poate să se exprime și să fie el însuși.

Trăiește rana mai ales în relația cu părintele de același sex, pe care îl percepe ca fiind rece și incapabil să simtă și să se exprime.

Poate suferi din cauza severității acelui părinte, criticilor frecvente, a intoleranței sau conformismului. De multe ori, părintele suferă și el la rândul lui de aceeași rană, iar în situația în care au totuși o relație bună, aceasta este superficială, deoarece nici unul dintre ei nu exprimă, de fapt, ce simte.

Iată doar căteva caracteristici ale persoanei care suferă de rana de nedreptate:

  • Perfecționist; performant pentru a deveni perfect
  • Își blochează sentimentele
  • Are dificultăți în a cere ajutor
  • Ton al vocii sec și inflexibil
  • Nu recunoaște că are probleme
  • Se îndoiește de propriile alegeri
  • Dificultăți în a primi, în general
  • Dificultăți în a se simți bine, fără să se simtă apoi vinovat
  • Dificultăți în a își arăta afecțiunea
  • Nu își respectă limitele, cere prea mult de la el.

Ce este foarte interesant în privința acestei răni, este că persoanele la care ea este prezentă, simt nedreptate nu numai când simte că primește mai puțin decât ceilalți, dar și când primește mai mult.

Dacă ne gândim la abundență, este evident că are dificultăți în a primi abundența în viața ei, deoarece se va întreba mereu dacă o merită sau dacă nu cumva este nedrept că altcineva nu a primit același lucru. Se simte cu usurinta nedreptatit/a atunci cand vede alte persoane care au ceea ce isi doreste si nu simte ca stie sa obtina cu usurinta.

În plus, perfecționismul excesiv și faptul că are așteptări foarte mari de la sine, face ca sentimentul propriei valori și acceptarea faptului că merită fericire, abundență și orice altceva își mai dorește, să fie foarte greu de atins.

Sunt multe emoții care stau în spatele acestei răni și multe emoții provocate de comportamentul specific măștii rigidului. Este un mecanism de protecție care ne protejează pentru a nu ne simți nedreptățiți, însă ne ține departe de multe lucruri minunate.

Ne ocupăm de vindecarea acestei răni în următoarea sesiune de grup, pe 18 ianuarie la ora 18.30. 

Când sunt următoarele sesiuni?

Miercuri, 25 ianuarie, tot la ora 18.30, organizez o SESIUNE GRATUITĂ. Vom lucra pe mentalitatea de victimă (și cum afectează abundența)

Apoi, în luna februarie ne vom vedea de 4 ori, tot miercurea. Revin cu detalii pentru temele de luna viitoare, însă îți promit că vor fi foarte interesante.

Cât costă o sesiune de grup?

Participarea la o singură sesiune de grup este 150 lei. Dar poți alege să faci un abonament cu 4 sesiuni, achitând astfel doar 450 lei

Rămân în continuare disponibile și sesiunile private, mai ales dacă ai o problemă specifică pe care vrei să lucrezi și dacă vrei să grăbești puțin procesul, mergând direct la sursă.

O sesiune individuala de 60 minute costa 800 lei, 45 minute 600 lei, 30 minute 400 lei.

Prima sesiune individuala este intotdeauna de 60 minute.

Iar strict pentru tema abordată săptămâna aceasta, rana de nedreptate, deschid 3 sesiuni private cu reducere de 30% (vor avea loc săptămâna viitoare), pentru persoanele la care această rană este foarte accentuată și simt nevoia să lucreze pe situația lor specifică.

Cum mă înscriu?

Înscrierea se face prin email iar linkul îl primiți imediat ce confirmați plata.

O parte dintre voi ați achiziționat pachetul de sfârșit de an la promoție sau aveți abonamente active, este de ajuns să îmi cereți linkul în acest caz.

Dacă nu puteți fi prezenți live, nu uitați să îmi menționați acest lucru, pentru a vă include în energia grupului. Curățarea funcționează la fel de bine dacă parcurgeți ulterior înregistrarea pentru a se activa eliberarea.

Doar tu poți decide să te vindeci și să îți dai voie să fii TU. Să trăiești în abundență, fericire și în acord cu tine,

Vino să experimentezi curățarea energetică, cea mai ușoară și rapidă metodă de a te elibera de blocaje și a accesa abundența pe care o meriți.

Te aștept, cu drag!

Share this post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email