Încă o șansă de a elibera mentalitatea de victimă. Ne vedem duminică?

Ne-am văzut ieri și am lucrat pe mentalitatea de victimă și emoțiile care stau la baza ei.

Am eliberat emoțiile captive care au ieșit la suprafață și au legătură cu acest tip de comportament sau mentalitate.

A fost o sesiune foarte intensă și sunt sigură că eliberarea tuturor acestor emoții va avea rezultate incredibile în viața voastră.

Este atât de bine să simți dintr-o data că poți, că puterea este la tine și să ai curajul să acționezi. Să nu te mai simți mic(ă) și neajutorat(ă), să nu mai simți nevoia să te plângi de cât este de greu și să nu mai cauți vinovați.

Să știi că salvarea, rezolvarea situațiilor care te deranjează nu este în exterior, ci este la tine.

Să observi mai degrabă ce merge bine și, chiar și atunci când nu merge bine, să ai încredere că vei reuși să găsești soluții.

Mentalitatea de victimă afectează toate aspectele vieții, însă când vorbim de abundență, este aproape imposibil să o accesezi sau să te bucuri de ea.

Cum îți afectează mentalitatea de victimă abundența?

  • Focusul este întotdeauna pe ce nu ai sau nu merge bine, motiv pentru care vei trece cu vederea lucrurile bune, oportunitățile la care ai acces, posibilitățile de a crește și de a schimba ceva în viața ta
  • Pierzi foarte mult timp și energie pentru a te plânge. Persoanele cu mentalitate de victimă petrec foarte mult timp să se plângă și să povestească ce li s-a întâmplat, să analizeze tot ce nu e în regulă în exterior, chiar și de mai multe ori pe zi, oricui este dispus să le asculte. Dacă ai folosi timpul și energia astfel irosite, pentru a face ceva pentru tine, rezultatele ar fi extraordinare.
  • Aștepți și cauți salvarea mereu în exterior. Doar că răspunsul este întotdeauna în tine. Sigur că poți folosi resurse sau susținere în exterior însă niciodată doar pentru că te plângi. Soluția și schimbarea e în tine și apoi vine și ajutorul din exterior.
  • Inconștient, în mentalitate de victimă, faci tot posibilul să rămâi în situația de care te plângi. Pentru că, dacă o rezolvi, de ce o să te mai plângi? Despre ce o să mai vorbești, de cine o să te mai plângi, pentru ce o să mai dai vine pe guvern, colegi, partener, etc?

Duminică, 29 ianuarie reluăm din nou această temă, într-o sesiune cu plată. Ne vedem la ora 18.30, online.

Poate că nu ai ajuns la sesiunea gratuită, așa că este o ocazie bună de a participa duminică.

Și chiar dacă ai fost la sesiunea gratuită, ai să observi că sunt alte emoții care ies la suprafață și se curăță, noi și noi straturi care te blochează. 

VREAU SĂ MĂ ELIBEREZ DE MENTALITATEA DE VICTIMĂ (înscierea se face prin e-mail la adresa contact@adinapestroiu.com)

Ce spun cei care au participat la sesiunea de Miercuri, cu aceeași temă?

“Mulțumesc frumos pentru sesiunea de astăzi! A fost extraordinar! Am căscat foarte foarte mult, am și lăcrimat.

Ce vreau sa spun ca și completare este că particip de câteva săptămâni la sesiunile tale. Bineînțeles că am lucrat pe relația mea cu banii. Obiectivul meu financiar pentru luna Ianuarie a fost deja depășit! Si a fost un obiectiv curajos! Mulțumesc pentru tot ce ne permiți sa experimentăm”

„Multumesc frumos, am simtit foarte puternica aceasta sesiune.”

„Mulțumesc cu recunoștință! Am înțeles acum de ce nu am simțit iubirea părinților așa cum aveam eu nevoie. Tatal meu a crescut fara tată și deși ne-a oferi tot ce a putut el mai bine,eu totuși simțeam că îmi lipsea ceva( forma de iubire de care aveam eu nevoie) Recunoștință 🙏”

„Am simtit sesiunea foarte puternica, am cascat in continuu si la un moment dat am izbucnit in plans. Simt ca acum am inteles mai bine prin ce au trecut parintii mei in copilarie”

„Am cascat profund, mi-au curs ochii si nasul. A fost profund, chiar m-am linistit. Ma simt mai usoara.”

„Am căscat, lăcrimat, curs nasul, partea stângă a capului m-a durut, piciorul stâng amorțit și văzut culori verde, galben și albastru. Mulțumesc, mulțumesc, mulțumesc!”

”Tu mă scoti din ‘groapa cu melancolie’ – mi se limpezeste mintea, vad unde sa actionez —- si chiar o fac, imediat dupa sesiune! Te imbratisez.”

”Multumesc mult! A fost o sesiune puternica. Am cascat foarte mult, mainile si picioarele sunt foarte calde, imi simt coloana flexibila si simt cum curge mult mai liber energia pe coloana. Imi simt capul mai usor, e o stare de usurinta cumva la nivelul capului. 🙏🌺”

”A fost minunat! Sesiunile acestea devin rasfatul meu 🙂 Simt ca ma ajuta mult si dupa fiecare curatare e tot mai bine. Multumesc, cu recunostinta! Am simtit ca mintea nu poate sta concentrata si imi tot fugea dar apoi am inceput sa am flash-uri, aminitiri care au legatura cu subiectul. E din ce in ce mai bine si chiar simt ca ajuta sa vin la mai multe sesiuni consecutive.”

”Mulțumesc frumos a fost ceva eliberator. Eu sunt a doua oară în meditația de pe acest grup, dar m-am simțit mult mai ușurată o stare de bine in corp. Am simțit energia foarte puternică, benefica vindecatoare. Să fiți binecuvintati divin în fiecare zi. Vă mulțumesc mult.”

”M-am simtit foarte obosita in timpul sesiunii; valuri de caldură, am căscat mult, conștientizări multe,…! Multumesc mult!”

”Acum la final, la afirmatia de incheiere, parca m-am relaxat intrun fel activ, in sensul ca, un moment de cateva secunde am avut presiune craniana intensa, dupa care s-a asternut linistea… Multumesc din suflet Adina! 💝”

Si eu am cascat, am avut la un moment dat o stare de ameteala dar acum simt ca mi s-a luat un val de pe ochi, sau ceata mentala-si acum ma simt usurata la nivelul capului. Mulțumesc cu recunoștință! Am eliberat convingerea “tu nu poți să vinzi ceva” și vinovăția  că exist. Toată viața am avut această convingere “că sunt vinovată”.

”A fost o tema foarte interesanta si o experienta minunata. La inceput am cascat mult, am lacrimat si putin mi-a curs nasul, iar in partea a doua am fost mult mai linistita, nu mai simteam mare lucru, doar senzatie de bine. Acum, la final, am o senzatie interesanta in zona capului, asemanatoare cu o teniune pe care o simti in corp dupa ce te eliberezi de o greutate mare pe care ai purtat-o mai mult timp.  Multumesc. Recunostinta si iubire!”

Cât costă o sesiune de grup?

Participarea la o singură sesiune de grup este 150 lei. Dar poți alege să faci un abonament cu 4 sesiuni, achitând astfel doar 450 lei

Cum mă înscriu?

Înscrierea se face prin reply la acest e-mail iar linkul îl primești imediat ce confirmi plata.

Dacă ai abonament active, trebuie doar să îmi ceri linkul. 

Dacă nu poți fi prezent(ă) live, nu uita să îmi menționezi acest lucru la înscriere, pentru a te include în energia grupului. Curățarea funcționează la fel de bine dacă parcurgi ulterior înregistrarea pentru a se activa eliberarea.

Doar tu poți decide să te vindeci și să îți dai voie să fii TU. Să trăiești în abundență, fericire și în acord cu tine.

Vino să experimentezi curățarea energetică, cea mai ușoară și rapidă metodă de a te elibera de blocaje și a accesa abundența pe care o meriți.

Te aștept, cu drag!

Share this post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email