Pune-te pe tine pe primul loc: vino la sesiunea dedicată Rolului de Salvator!

În februarie ne vom vedea mai des. 

Am făcut un test în ianuarie pentru că mulți dintre voi mi-ați spus că v-ar plăcea să fie sesiuni și în weekend și, în plus, unele dintre temele alese sunt atât de intense încât se simte nevoia de aprofundare.

Astfel, curățăm, pe fiecare temă, în cadrul a 2 sesiuni. Miercuri și Duminică.

Poți veni la ambele dacă simți sau să îți alegi doar una, care ți se potrivește mai bine ca program.

Nu uita însă că poți participa fără să fii live, te iau în considerare și îți trimit înregistrarea. Tu o parcurgi zilele următoare și activezi curățarea.

Persoanele care au decis să participe în felul acesta mi-au mărturisit că au simțit la fel de intens efectele.

Ce facem mai departe?

Pe 1 și 5 februarie februarie ne ales să lucrăm pe Rana Salvatorului și pe depășirea modurilor în care aceasta afectează energia banilor în viața ta.

Cum spuneam într-un mesaj precedent, sunt 3 roluri pe care oamenii le joacă, uneori, în anumite relații sau domenii ale vieții, respectiv rolurile de victimă, salvator și agresor.

Acestea se pot activa în relație cu o anumită persoană sau pot deveni dominante și manifestate foarte mult.

Salvatorul vrea să ajute pe toată lumea, să fie pe plac tuturor, chiar uitând de sine.

Nu vorbim de ajutorul oferit cuiva într-o situație dificilă, ci de o nevoie de a salva oamenii, chiar și fără ca aceștia să o ceară sau să aibă această nevoie. De multe ori se pune la dispoziția celorlalți, sacrificându-se pe sine.

Rolul de salvator apare uneori încă din copilărie. Iată câteva exemple de situații care pot duce la activarea acestuia.

 • Copilul a avut un model în familie, poate un părinte, bunic, mătușă foarte săritoare
 • Unul dintre părinți l-a luat ca și aliat împotriva celuilalt părinte. A fost astfel obligat să se maturizeze mai repede decât ar fi trebuit, să simtă nevoia să aibă grijă de părinte, să ajute sau să asculte poate plângerile referitoare la celălalt părinte.
 • În familiile cu mai mulți copii, de multe ori copiii mai mari sunt în situația să aibă grijă de cei mai mici. Dacă primesc laude, încurajări, atenție atuncă când au grijă de frățiorii mai mici, va exista o motivație puternică pentru asumarea de responsabilități de genul acesta.
 • Unul dintre părinți a avut o meserie ce implica ajutorul oferit altor oameni – medic, profesor, preot, asistentă

Cum se manifestă rolul de salvator și cum afectează energia și fluxul banilor:

 • Prin salvarea altora eviți să intri în contact cu propriile probleme și să ți le rezolvi; atenția și energia sunt îndreptate înspre altcineva;
 • Îi salvezi pe alții, salvându-te simbolic pe tine – nu poți să te ajuți pe tine (să integrezi o traumă, să îți construiești o stimă de sine sănătoasă etc), astfel că încerci să îi ajuți pe alții și acest lucru îți aduce o oarecare alinare, însă atenția și energia tot în exterior sunt direcționate;
 • Vrei să ajuți oamenii chiar și atunci când ei nu îți cer asta. Iei asupra ta responsabilitățile celorlalți, încercând să le rezolvi problemele. De multe ori, le faci chiar mai mult rău, prin faptul că nu le dai șansa să rezolve singuri problemele, lucru care i-ar ajuta să capete încredere în ei și independența.
 • Uneori altruismul ascunde o doză de egoism și o nevoie de a îi face pe ceilalți dependenți de tine. Poate fi o nevoie de control sau de a te simți util.
 • Poți să ajuți din dorința de a fi plăcut sau de a avea oameni alături, însă chiar oamenii pe care îi ajuți pot ajunge să nu te mai respecte, să considere că li se cuvine ajutorul, susținerea, timpul tău. Dacă într-o zi spui că nu vrei să îi ajuți, se supără, te șantajează emoțional, te critică sau se distanțează de tine.
 • Nu îți acorzi ție atenție. Nevoile tale vin pe planul doi, întotdeauna după nevoile celorlalți. Îți neglijezi sănătatea și bunăstarea, proiectele personale, având grijă tot timpul de prioritățile altora.
 • În timp acumulezi frustrări și resentimente, lucru normal având în vedere că nevoile tale nu sunt satisfăcute. Știi bine că putem fi de folos celorlalți mai mult atunci când suntem bine cu noi. Iar dacă te sacrifici în continuu crezând că astfel oamenii te vor iubi sau te vor aprecia, după un timp îți dai seama că nu este așa. Relație care se crează nu este echilibrată și reciprocă. La prima nevoie a ta sau la primul refuz de a ajuta, pierzi și “iubirea” lor.
 • Simțul datoriei și obiceiul de a ajuta și salva pe toată lumea, uitând de tine te face să te simți secătuit din punct de vedere emoțional.

Înțelegi cum toate acestea pot duce foarte ușor la ore și sarcini suplimentare pentru un angajat, fără bani extra, ajutor oferit gratis colaboratorilor fără să ceri costul cuvenit, lipsă de evoluție personală sau de timp alocat propriilor proiecte, datorită prioritizării altora?

Vino la sesiunea din data de 5 februarie, pentru a elibera emoțiile captive care formează acest rol de salvator.

Sacrificiul, din păcate, este deseori ridicat la rang de virtute, motiv pentru care, mulți dintre noi tindem să adoptăm acest rol, măcar din când în când.

Vino să curățăm și să ne eliberăm de tot ce te blochează să accesezi viața abundentă, fericită, armonioasă!

Când sunt următoarele sesiuni?

Duminică 5 februarie ora 18:30 reluăm tema Rolului de Salvator (și cum afectează fluxul banilor).

Miercuri 8 februarie ora 18:30 – Rana de umilire și cum blochează fluxul banilor

Duminică 12 februarie ora 18:30 reluăm tema Rănii de umilire

Miercuri 15 februarie – Zidul inimii și conexiunea cu abundența

Duminică 19 februarie – Reluăm Zidul inimii și conexiunea cu abundența

Miercuri 22 februarie – sesiune GRATUITĂ

Cât costă o sesiune de grup?

Participarea la o singură sesiune de grup este 150 lei. Dar poți alege să faci un abonament cu 4 sesiuni, achitând astfel doar 450 lei

Cum mă înscriu?

Înscrierea se face prin e-mail iar linkul îl primești imediat ce confirmi plata.

Dacă ai abonament activ, trebuie doar să îmi soliciti linkul. 

Dacă nu poți fi prezent(ă) live, nu uita să îmi menționezi acest lucru la înscriere, pentru a te include în energia grupului. Curățarea funcționează la fel de bine dacă parcurgi ulterior înregistrarea pentru a se activa eliberarea.

Vino să experimentezi curățarea energetică, cea mai ușoară și rapidă metodă de a te elibera de blocaje și a accesa abundența pe care o meriți.

Te aștept, cu drag!

Share this post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email