Reluăm rana de umilire, miercuri și duminică. Citește și află ce ofertă fabuloasa am pentru tine.

Îmi place că mă văd mai des cu voi.

Dar cel mai tare îmi place că persoanele care vin destul de des, adică nu prea ratează niciun subiect, iar la unele chiar aleg să vină și la sesiunea de aprofundare, îmi împărtășesc faptul că simt progresul altfel. Că e tot mai bine de la o sesiune la alta, că reacțiile corpului nu mai sunt așa de puternice, ci eliberarea se produce într-un mod mai plăcut. Că deja se surprind având reacții diferite, mai calme, mai așezate, mai puțin nocive pentru sine. Nu se mai enervează, nu mai iau lucrurile personal și reușesc cumva să rămână centrați și focusați pe lucrurile importante.

Citește până la sfârșit, pentru că vreau să te ajut să iei decizia de a lucra constant la eliberarea blocajelor, astfel încât să se producă efectul “bulgărelui de zăpadă”, iar beneficiile și progresul tău să fie simțite mult mai repede și mult mai puternic.

Miercuri, 8 februarie, la ora 18.30, lucrăm pe rana de umilire și pe felul cum aceasta blochează fluxul banilor. Vom aprofunda tema și Duminică, 12 februarie, așa că poți alege să participi la oricare dintre ele, sau la amândouă.

Am lucrat această temă și în luna decembrie, chiar înainte de sărbători. Fiind o perioadă plină, mulți dintre voi mi-ați spus că ați ratat-o și că vă pare rău, pentru că este o rană prezentă.

Așa că o reiau, fiind o rană foarte intensă și destul de des întâlnită.

Rana de umilire se activează între 1 și 3 ani, de obicei datorită controlului perceput ca și excesiv, din partea părintelui.

Câteva caracteristici ale persoanei la care este prezentă rana de umilire:

 • Îi este adesea rușine de sine și de ceilalți
 • Își cunoaște nevoile dar nu le ascultă
 • Își îngrădește inconștient libertatea, deoarece îi este teamă de excese
 • Se recompensează prin mâncare.

Emoțiile ce compun această rană sunt bine ascunse și de multe ori nu suntem conștienți de ele și nici de comportamentele pe care le-am adoptat, ca și mecanism de protecție.

Rana de umilire și influența sa asupra abundenței

Iată câteva aspecte importante despe masochist (persoana care suferă de rana de umilire și a decis să poarte masca masochistului, ca și mecanism de protecție):

 • Este foarte reținut în vorbire, pentru că a înțeles că nu are dreptul să spună lucruri care să îi deranjeze pe ceilalți.
 • Îi este teamă că va fi pedepsit dacă se bucură prea tare de viață, motiv pentru care își îngrădește accesul la abundență, lucruri frumoase, orice l-ar putea bucura
 • Face tot ce poate ca să nu fie liber, căci pentru el „a fi liber” înseamnă „a fi neîngrădit” și „a avea prea multe plăceri”
 • Își reprimă astfel libertatea, punând nevoile celorlalți în prim plan și neavând timp să se bucure de propria viață. Crede că prin plăcerile simțurilor se îndepărtează de spiritualitate.
 • Foarte des, masochistul ajunge să creadă că “a avea bani” nu este spiritual, simțind vinovăție și chiar rușine la gândul de a fi bogat.
 • Are talentul de a amuza oamenii, prin glume la adresa sa, umilindu-se singur. Astfel, îi este afectată încrederea în sine, devalorizându-se permanent.
 • Are o teamă de autoritate, pornind de la teama de Dumnezeu, însă manifestată în toate domeniile vieții. Astfel că în relațiile profesionale, cu superiorii ierarhici, încearcă foarte tare să fie mereu demn și serviabil.
 • Face tot posibilul să fie mereu ocupat, din 2 motive. În primul rând pentru că îi este teamă să fie liber. Și pentru că are impresia că trebuie să fie mereu la dispoziția semenilor. Așa că, fiind ocupat, nu va simți culpabilitate.

Toate aceste comportamente sau atitudini influențează modul cum relaționăm cu oamenii, cum ne poziționăm la locul de muncă sau în propria afacere, dar cel mai tare sentimentul nostru de merit în privința banilor.

Rana de umilire ne împiedică să acceptăm mai mulți bani în viața noastră, pentru că ne este teamă de cum ne vor schimba acești bani. În plus, rana vine cu atât de multă vinovăție și rușine, încât și dacă reușim să facem mulți bani, nu ne vom putea bucura de ei, în mod liber și autentic.

Vino și tu la sesiunea de miercuri, 8 februarie, la ora 18.00, pentru a lucra pe eliberarea Rănii de umilire. 

Am și ceva noutăți pentru tine.

Din luna martie se vor modifica prețurile și va fi disponibilă o ofertă nouă, care te va ajuta să participi mai des la sesiunile de curățare energetică, astfel încât să vezi și efectele mai repede și mai intens. Oferta este valabilă începând cu 1 martie.

 • O sesiune de grup va fi 180 lei
 • Pachetul cu 5 sesiuni (la alegere, în următoarele 2 luni) va putea fi achiziționat cu 681 lei în loc de 900 lei.
 • Introduc un pachet nou ce conține 10 sesiuni și va costa 1110 lei în loc de 1800 lei. Acest pachet conține și un CADOU, mai exact o sesiune bonus, 1 la 1, de 30 de minute. Valoarea cadoului este de 400 lei.  În plus, al doilea membru al familei primește 50% discount. Al treilea membru participant, beneficiază de 70% discount. Discountul se aplică doar pentru abonamentele facute în același timp. Adica pretul unei sesiuni de grup excluzand sesiunea individuala este 71 lei cu acest pachet.

*Pachetul cu 10 sesiuni are valabilitate 4 luni. 

Voi mai reveni cu detalii despre noile prețuri și pachete disponibile din martie, însă, pachetul cu 10 ședințe poate fi achiziționat încă de acum.

Așa că, dacă ți se potrivește, trimite-mi un mesaj și rezervă-ți pachetul la preț special.

Ne vedem, miercuri, la ora 18.30 să începem vindecarea rănii de umilire.

Te aștept, cu drag!

Share this post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email