Sesiune Gratuită : Zidul din jurul inimii și cum ține abundența la distanță

Nu e ceva nou că motivația pentru ceea ce fac eu este să ajut cât mai mulți oameni să atingă abundența.

Pentru mine asta înseamnă nu doar bani sau creșterea veniturilor, ci atingerea potențialului maxim în viață.

Pornind de la partea financiară și sentimentul de siguranță și liniște atunci când te gândești la bani, dar continuând cu tot ce înseamnă abundența de bucurie, de experiențe, până la o viață trăită frumos, în armonie și în acord cu tine.

Așa că m-am întrebat, care sunt aspectele sau zonele din corp care afectează cel mai tare nivelul de abundență pe care îl ai în viața ta?

Așa că, pentru sesiunea gratuită de săptămâna viitoare, am ales să abordez abundența într-un mod nou, alegând să curățăm atât emoțiile ce fac parte din Zidul inimii, cât și eliberând blocajele din zona chakrei sakrale.

De ce?

Zidul inimii, așa cum am povestit și în mesajele anterioare (pentru că am avut 2 sesiuni dedicate Zidului inimii), ne împiedică să creem conexiuni, să simțim autentic și să ne exprimăm liber (sau să oferim iubire). Atfel, din nevoia de a ține durerea la distanță, acest zid, care poate a fost foarte util într-un moment de grea încercare din trecut, ajunge să țină la distanță și abundența și viața ta împlinită.

Iar chakra sacrală este legată de creativitate, sexuaitate și capacitatea de a ne bucura de plăcerile vieții.

Când chakra sacrală este blocată sau nu funcționează corespunzător, poți simți lipsă de energie și creativitate, copleșire, anxietate sau instabilitate. În plus, emoțiile blocate în această zonă pot genera gânduri negative, frici legate de bani și prosperitate, care pot cauza blocaje care pot limita capacitatea noastră de a atrage și de a menține abundența.

Care este legătura dintre cele două?

Relația dintre Zidul Inimii și Chakra sacrală poate fi foarte strânsă, pentru că zidul inimii poate împiedica energia să circule liber prin corp, implicit între inimă și zona sacrală. De aceea cei care au identificat prezența zidului inimii au mărturisit deseori că nu se pot bucura de plăcerile vieții. 

Abundența financiară rămâne o temă foarte actuală.

Banii sunt energie și tu, prin propria energie, îi poți integra și atrage sau îi poți respinge.

Înlăturând blocajele și emoțiile captive primești o nouă energie. Schimbând astfel energia, vibrația corpului tău, a gândurilor tale, ajungi să atragi lucruri tot mai frumoase, în acord cu noua energie.

Nu rata sesiunea deMiercuri, 22 februarie, de la ora 18.30.

Este o sesiune GRATUITĂ și vom lucra pe Zidul inimii și Chakra Sacrală, conexiunea cu abundența și capacitatea de a ne bucura de plăcerile vieții.

Vino și tu să lucrăm împreună pentru eliberarea emoțiilor captive, pentru a primi energia potrivită atragerii abundenței financiare. 

Dacă ai prieteni cărora crezi că le-ar putea fi de folos o sesiune de curățare energetică sau le-ai vorbit despre mine, îi poți invita să se înscrie, pentru a simți beneficiile, cu zero risc. Este o sesiune gratuită și toată lumea este binevenită. 

Am și ceva noutăți pentru tine.

Din luna martie se vor modifica prețurile și va fi disponibilă o ofertă nouă, care te va ajuta să participi mai des la sesiunile de curățare energetică, astfel încât să vezi și efectele mai repede și mai intens. Oferta este valabilă începând cu 1 martie.

  • O sesiune de grup va fi 180 lei
  • Pachetul cu 5 sesiuni (la alegere, în următoarele 2 luni) va putea fi achiziționat cu 681 lei în loc de 900 lei.
  • Introduc un pachet nou ce conține 10 sesiuni și va costa 1110 lei în loc de 1800 lei. Acest pachet conține și o sesiune 1 la 1, de 30 de minute cu mine. Valoarea sesiunii este de 400 lei.  În plus, al doilea membru al familei primește 50% discount la abonament. Al treilea membru participant, beneficiază de 70% discount la abonament. Discountul se aplică doar pentru abonamentele facute în același timp. Adica pretul unei sesiuni de grup excluzand sesiunea individuala este 71 lei cu acest pachet.

*Pachetul cu 10 sesiuni are valabilitate 4 luni

Voi mai reveni cu detalii despre noile prețuri și pachete disponibile din martie, însă, pachetul cu 10 ședințe poate fi achiziționat încă de acum.

Așa că, dacă ți se potrivește, trimite-mi un mesaj și rezervă-ți pachetul la preț special.

Te aștept, cu drag!

Share this post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email