Anatomia anxietății și cum afectează abundența

Daca te-aș invita să stai într-un loc pentru 10 minute, doar tu cu tine, fara nimic de facut, fara ecrane si alti stimuli, cum ar decurge aceste minute pentru tine?

Cât timp ai putea rămane într-o stare de calm în interiorul tău înainte ca mintea să inceapă să se gândească la ce mai ai de facut, înainte să începi să te simți incomfortabil în interiorul tau?

Si cum ar fi sa poti sa ai un mai mare control asupra agitatiei mentale? Sa poți sa fii tu cu tine în momentul prezent si sa ai o stare de bine?

Emoția anxietății este prezentă la fiecare dintre noi și, în doze mici, poate fi utilă. La fel cum am mai spus și despre frică în trecut, și anxietatea are rolul de a ne proteja de situații potențial riscante.

Doar că, atunci când trece de un anumit prag și în loc să fie doar o emoție trecătoare, un semnal al corpului, devine o stare de lungă durată, anxietatea poate afecta calitatea vieții.

Anxietatea și abundența par să se respingă reciproc.

Anxietatea este o barieră în calea abundenței, deoarece te împiedică să iei decizii bune, te ține în vibrația nepotrivită, o vibrație a lipsei a riscurilor, a inacțiunii.

Cum respinge anxietatea abundența?

Atunci când ești anxios(ă), focusul tău este pe ceea ce a putea să nu meargă bine, pe toate pericolele și obstacolele care ar putea apărea, iar asta, de cele mai multe ori, te poate opri să faci pașii necesari îndeplinirii obiectivelor tale.

Anxietatea afectează și relațiile și felul cum comunici cu cei din jur. Este posibil să simți nevoia să te protejezi (pentru că vezi riscuri și în oamenii cu care intri în contact), evitând astfel conexiunile care poate te-ar putea susține în atingerea abundenței sau succesului de orice fel.

Cum respinge abundența anxietatea?

Abundența poate însemna resurse de orice fel. Sentimentul că ai suficient, indiferent că vorbim de bani, de oportunități, de bunuri materiale, relații armonioase sau satisfacție personală.

Atunci când simți că trăiești o viață abundentă, când simți recunoștință pentru tot ce vezi în jurul tău și pentru toate resursele pe care e ai la dispoziție, e greu să simți anxietate la un nivel ridicat. 

Cum ajută Codul Emoțiilor?

Emoțiile captive pot menține această stare în corp, iar eliberarea lor face să dispară ca prin minune sentimentul de anxietate.

Curățarea energetică schimbă chimia corpului, ajutandu-te astfel să ai o vibrație mai ridicată, vibrația potrivită atragerii lucurilor pe care și le dorești și de care ai nevoie.

Te vei concentra mai mult pe soluții decât pe probleme, vei putea să cauți resurse atunci când ai nevoie, vei fi deschis(ă) către noi conexiuni, noi oportunități și te vei putea bucura de abundența care este peste tot în jurul tău.

Când ne vedem în luna martie?

Deocamdată am stabilit programul pentru primele 2 saptămâni și ți-l trimit mai jos. Voi reveni și cu tematica pentru restul lunii. Surpriza de luna aceasta este că sesiunea GRATUITĂ va avea loc într-o Duminică.

Miercuri, 1 martie, ora 18.30 – Anatomia anxietății și abundența – Sesiune cu plată

Duminică, 5 martie, ora 18.30 – Anatomia anxietății și abundența – Sesiune cu plată

Miercuri, 8 martie, ora 18.30 – Rana de respingere și Respingerea abundenței – Sesiune cu plată

Duminiă, 12 martie, ora 18.30 – Rana de respingere și Respingerea abundenței – Sesiune GRATUITĂ

Toate sesiunile se desfășoară online, iar cele plătite sunt înregistrate. Dacă nu poți fi live la ora sesiunii, trebuie doar să îmi spui și te iau în considerare la energia grupului. Apoi parcurgi înregistrarea și activezi curățarea.

Cât costă?

Participarea la o sesiune de grup costă 150 ron, iar începând cu 1 martie, costul este de 180 ron.

  • Pachetul cu 5 sesiuni (participare la alegere, în următoarele 2 luni) va putea fi achiziționat cu 681 lei în loc de 900 lei. Adica aproximativ 136 lei/sesiune grup
  • Este disponibil și un pachet nou ce conține 10 sesiuni și costă 1110 lei în loc de 1800 lei. Acest pachet conține și o sesiune 1 la 1, de 30 de minute cu mine (în valoare de 400 lei). Cu acest pachet o sesiune de grup costa 71 lei.

În plus, al doilea membru al familei primește 50% discount la abonamentul de 10 sesiuni. Al treilea membru participant, beneficiază de 70% discount la abonament. Discountul se aplică doar pentru abonamentele făcute în același timp.

*Pachetul cu 10 sesiuni are valabilitate 4 luni. 

Te aștept, cu drag!

Share this post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email